Individuele aanpak

"Moderne mannen weten te veel over seks", – Mijn jonge vriend Anya verontwaardigd. «Dit is slecht?»Ik vroeg. «Slecht is wat ze denken, alsof iedereen beter weet dan ik. Ze denken allemaal dat als ik een jonge dame heb, ik hou van deze stomme sms-ki met delicate beschrijvingen. En nog steeds oren! Ik haat het als je cialis generiek oren me raken! En ze zijn allemaal van mening dat het een erogene zone is. Geen individuele aanpak «. «Zeker! En ook Kunnyingus! – zei de rest van de vriendin. – Waarom denken ze dat we allemaal dol zijn op Kunnilingus?!"

De mens is geneigd om te generaliseren. Vanaf hier en de onze "alle mannen slechts één en noodzakelijk" of "Alle mannen houden van wanneer ze een blowjob maken", Vanaf hier en hun verrassing uit het feit dat niet alle vrouwen seks weigeren, omdat de hoofdpijn. Sommigen, integendeel, geven er de voorkeur aan om seks te hebben om hoofdpijn te behandelen.

Whewough Nimf
Ik kwam onlangs in de handen van het boek van de jaren ’70 van de vorige eeuw over de seksuele verlichting en vertelde hoe schadelijk stereotypen opheft. Als een schadelijk stereotype werd de zin van leraarethiek en psychologie van het gezinsleven beschouwd (op school ooit bestudeerd): "Als de jongen jou wil, houdt hij niet van je". Seksuele revolutie ging door, deze mythe was ontkeken. En de andere, niet minder schadelijk, om een ​​of andere reden over. Als een vrouw je wil, houdt ze van je.
Het meisje zou verdwaald moeten zijn, dalen in het gebrek aan gebrek aan zachte woorden in bed, beledigd als seks blijkbaar is, en liefhebben van alle mannen met wie ze in bed valt, zelfs als het instinct van zelfbeheersing wanhopig suggereert is categorisch onmogelijk.
Vrouw die geen seks heeft – ze maakt liefde. En niets anders, en dan lijkt het geen vrouw, en het woord, dat in fatsoenlijke tijdschriften niet afdrukken. Daarom kan ik niet alleen zeggen: ik had drie mannen in drie jaar. Ik moet eraan toevoegen dat ze allemaal waanzinnig hielden. En het is wenselijk om zichzelf hierin te overtuigen. En tussen die meisjes en jongens zijn niet zo’n twee verschillende wereld, zoals het lijkt. En we hebben niet minder nodig dan mannen.

Anna (31), Top Manager:
"Het hangt allemaal af van temperament en individuele kenmerken. Een vrouw zonder seks wordt een kwaad, beroerte wordt – dat wil zeggen, de afwezigheid van seks erop wordt nog slechter getroffen dan op een man. Persoonlijk ben ik erg gekweld en neuken «.
Alice (20), Accountant:
"We hebben meer nodig! En hou van we sex meer. Welke vragen kunnen zijn? Een ander ding is dat we geen man zijn, we zullen er niet over schreeuwen in elke hoek. Maar wat ik nu doe?"
Lena (29), advocaat:
"Seks – seks, liefde – liefde. Als alles overeenkomt – goed. Avond ruzie niet interferentie voor seks. Slapen met een man waar je niet voelt? Natuurlijk is het mogelijk. Mijn vriendinnen met zulke mannen «vibrators». Zelf trillend. Toen waste hij en legde hij op de plank – antwoord niet voor zijn oproepen. Maar met een echte vibrator – beter. Omdat hygiënisch.
INGA (35), Linguist:
"Ik zou dit graag willen opnemen met verschillende bekende mannen (niet tegelijkertijd, natuurlijk). Bijvoorbeeld, met een zeer gepureerd lid – hij heeft reparatie. Iedereen denkt dat de eenheid van douche en liefde. En hij heeft dergelijke kubussen op de pers. "

Overlijden van de ambtenaar

Als je dit verhaal Chekhov herinnert, begrijp je wat ik bedoel. Daar is de balie van de worm per ongeluk gezaaid op de generaal. Toen ging ik voor een lange tijd en met elkaar, totdat ik de generaal naar rabiës bracht. Toen kwam naar huis, ga liggen en stierf. Anton Palycha Ik herinnerde me niet toevallig. Tien jaar geleden was ik waanzinnig verliefd op een prachtige jongeman en een toekomstige diplomaat. En dat was allemaal wederzijds. Maar onze eerste seks was, om het mild, niet succesvol te zetten. De volgende dagen gingen tien mooie jonge mensen voor mij op de hielen, verontschuldigde zich en vroegen constant of ik beledigd was. In het begin troostte ik hem en kalmeer, toen rustig boos. Toen ons tweede geslacht begon met een verontschuldiging, begreep ik: hier is het, de dood van de ambtenaar, dat wil zeggen, liefde.

DASHA (19), Student:
"Vrouwen zijn bezorgd als ze niet genoten zijn. Als «niet gebeurd» niet voorkomt een man om me plezier te geven – ik boos omdat hij boos was «.
Larisa (25), Doctor:
"Vrouwen zijn bezorgd als de partner het nieuwe kapsel niet opmerkte, en seks is het tweede ding. Maar misschien eerst, als ik echt wilde. Maar een man kan geen impotent zijn voor driehonderd procent. Nou, terwijl hij ten minste één vinger heeft. Dus er gebeurt niets precies precies. Kan omstandigheden zijn: ouders keerden niet in de tijd terug, bijvoorbeeld. Maar dit is een extra reden om te dromen. «.

Zonder veel woorden
Extra woorden met seks zijn slecht compatibel. Het is één ding – een seculier gesprek in een proces of anekdote naar de plaats. Of zelfs tedere onzin. Als ze oprecht en onvrijwillig zijn. Anders – een man, snauwde met een knijpende complimenten wanneer ik wil snuiven, bladerdeeg en smoren. Ja, vrouw houdt van oren. Maar soms zijn de oren aangenaam en stilte «.

Olya (27), advocaat:
"Ik haat het wanneer tijdens seks je wordt afgeleid door gesprekken. Beter voor of na. En in het midden van het proces vind ik geen zinvolle uitdrukkingen die je moet luisteren. Hoe kan ik ze horen? Ik heb een hersenen volledig uitgeschakeld «.
INGA (35), Linguist:
"Natuurlijk, hou van oren. En soms is het noodzakelijk, om te zeggen: «CooHolnyShko. «En soms wil je dat een mat hoort. En je kunt niet raden wanneer. Daarom is hij blijkbaar vaker stil, om niet te vergissen «.

LANGE WEG
Geloof om een ​​of andere reden dat vrouwen heel lang dol zijn op. Solide presentatie Continius. Als de prelude absoluut lang is. Als seks om de een of andere reden is, is het grootste probleem dat een man snel klaarkomt (hoewel ervaren meisjes het daarmee eens zijn – veel slechter wanneer hij niet lange tijd niet kraakt). En toch: zogenaamd aan alle meisjes die je langer op het einde wilt, en niet om je omdraaien en in slaap vallen zonder gesprekken. Eigenlijk hier zoals in farmaceutisch. Verschoven – gif, benadeeld – ook gif. Als het idee in het hoofd van het hoofd van de dame werd geboren dat de Prelude lang was, werd het bedrag van deze Prelude duidelijk overgestoken tot het nadeel van de kwaliteit. En met seks hetzelfde.

Lichten (24), Graduate Student:
"Soms is het mogelijk met de prelude. En soms wil je snel tegen de muur gedrukt. Met de preludes lijkt het mij dat er geen sjablonen zouden moeten zijn: vandaag wil ik lang en zacht, morgen is lang, maar niet zacht, en de dag na morgen – kort.
Tatiana (29), journalist:
"Lange prelude is goed voordat seks begint. Flirt in een café, zoenen op weg naar huis, hint, zorg voor. In bed wil ik naar het hoofdgerecht verhuizen en niet het proces gedurende een half uur uitstelt, kussen en strelende linkerborst. Hetzelfde en tijdens het einde van het geslacht. Geen universele recepten in de geest van «liggen in een omhelzing en praten». Ik heb persoonlijk zo’n lading van energie na seks, dat ik nog steeds niet op één plek zal gaan. Maar mijn energie kan worden gebruikt voor vreedzame doeleinden. Ik kan koffie, warme thee koken en op de plank zoeken met disksfilm die vorig jaar heeft verloren «.
Alice (20), Accountant:
"Ik ben zo moe door de dag van mijn werk, studie, sommige gevallen, van alles dat bijna onmiddellijk in slaap valt. Dus ‘s nachts om op de een of andere manier lastig te vallen, werkt het niet. Ja, en op een ander moment van de dag is er geen tijd om te gaan liggen en de moeite, hoewel, misschien op de een of andere manier proberen «.
Zhanna (28), persoonlijke assistent:
"Na een helder orgasme wil ik altijd vlees. Of gewoon eten. Na normaal – draai je weg en val in slaap. Of opnieuw seks. Maar als een man wil gaan liggen, kun je hem ontmoeten «.

Beheersing van acteur
En je weet waarom veel meisjes orgasme imiteren? Helemaal niet omdat ze dwazen zijn. Soms zijn er soms veel gemakkelijker om te symunten dan om uit te leggen dat het vandaag op de een of andere manier geen bestemming is, en niet omdat hij slecht of verkeerd is. Alles is erg goed. Just Stars bevinden zich niet op de juiste manier. En zelfs als hij nog steeds zal proberen – nog steeds niet helpt.

Nadia (31), Systeemanalist:
"Indien goed, dan hoe langer – hoe beter. En als het slecht is, is het beter om snel te onthouden en me met rust te laten «.
Ala (27), Editor:
«Hoe beleefd hint partner na een uur seks, dat het tijd is om te eindigen? Denk aan de situatie van Miranda van "Seks in de grote stad"? Het wil de man niet beledigen, maar na een duur van trucs die de finale niet versnellen, wil ik gewoon sterven – sterven. Want gedurende deze tijd heb je er al in geslaagd om drie orgasmes te krijgen en te vervelen. «.

Meer!
Jongens pipisers worden niet alleen jongens gemeten. «20 centimeter – mijn favoriete maat,» zegt vriendin. Helemaal knikkend. «25!»- zegt een ander. «En je hebt geen gevoel dat je gekruisigd bent?»- We vragen het koor. Grootte maakt niet uit. Je denkt het ook? Dus, heb nooit seks met een man met een heel groot lid. Soms is het gewoon ongemakkelijk, soms echt pijn. Hoewel, als de andere kant van de grootte een slimme man is, is geen enkele maat niet bang.

IRA (30), Financier:
"Vrouw kan zich aanpassen aan de grootte van een constante man. Niet belangrijker dan de grootte, maar het vermogen. Maar ik ben bang voor horror, khm, big tools «.
Larisa (25), Doctor:
"Allemaal op verschillende manieren. Ik heb een miniatuurvriend, haar grote formaat is fysiologisch gecontra-indiceerd. En voor mij is een grote grootte erg goed, maar de vaardigheid van een klein formaat compenseert, nog meer «.
Zhanna (28), persoonlijke assistent:
«Als deze omvang onder de microscoop moet worden gezocht of het is een meter per meter, is de grootte van belang. Maar als dit niet het geval is, heeft geen maat niet de grootte. Masives herenvaardigheid met zijn grootte om te gebruiken «.

Geweldig en verschrikkelijk
Eindelijk kwamen we naar Cunningus. Laten we beginnen met het feit dat ik geen enkele vrouw heb ontmoet die de naam zou willen. Wat betreft het proces zelf, in werkelijkheid, vinden we het niet leuk. Sommige meisjes zijn zelfs erg geliefd, anderen geloven dat er veel interessanter zijn in seks dan cunnilingus. Hier zijn ze het ergst. Het is tenslotte niet duidelijk hoe vaak je dezelfde man moet uitleggen die je niet verlegen bent, je bent niet bang voor onaangename herinneringen aan jou. En je wilt niet omdat je niet van houdt. Waarom denken ze dat we Kunnyingus aanbidden? Of is het een kleine herenwraak voor ons voor wat we geloven dat alle mannen gek zijn op pijpbeurt?!

IRA (31), vertaler:
"Een hekel hebben aan. Waarschijnlijk deed iedereen niet, maar ik wil niet op zoek naar «dus». Vibrator, douche en vingers geliefd beter dan elke taal. Ik had een liefhebber van dit bedrijf – een minuut van veertig. Ik heb spijt van dat het onmogelijk is om op dit moment te lezen. "
Licht (34), ingenieur:
"ik hou niet van. Hij is altijd te vroeg of te laat, het is nooit op tijd gebeurd. En ook Schoeko. Maar elke nieuwe geliefde overtuigt dat ik dat niet eerder heb gedaan. Alle 15 jaar deed het verkeerd, en hij heeft blijkbaar een tong van een andere test. Je moet controleren. En opnieuw zorg ervoor dat je jezelf niet bedriegt «.
Nadia (31), Systeemanalist:
"kan me niet schelen. Ik was klaar omdat het zou moeten, ik klaarkom uit hem, en eindelijk eindig, als een man probeert, maar een vaginaal orgasme is nog steeds een miljoen keer beter en interessanter. Maar als een man het nodig heeft – ben ik niet tegen «.

Oh bescheidenheid
Met andere woorden, vrouwen kunnen in seks zijn, maar verlegen. In feite, hoe een uitstekende prins te zeggen dat al deze kaarsen en zijden lakens geweldig zijn, maar je wilde op de grond en bij voorkeur robuust? We blijken vaak

de afbeelding te hosten die ze zelf hebben gemaakt. Vaak wachten op een geschikt moment om hem over zijn fantasieën te vertellen. En hij komt niet en komt niet voor. Wanhopig, ik besloot alles in mijn handen te nemen en een serieus gesprek door te brengen met mijn toekomstige echtgenoot over wat ik wil. «We moeten serieus praten,» zei ik beslissend. «Je bent zwanger?»Hij was blij. «Ugh,» dacht ik aan mezelf. Maar zei: «Nee. Hoe te vertellen. «-» We hebben deel?»Hij was bang. Ik had genoeg geduld om hem te vertellen over zijn verborgen fantasieën. En ik begreep ook wat de charme van de monogamine niet nodig is om iemand weer te vertellen en op zijn reactie te wachten.

Julia (26), marketeer:
"Ik kan alles, maar niet weten hoe ik mijn vriendje moet aanbieden. Taal draait niet. Ik wacht dat hij zal voorstellen. Waarom hij niet aanbiedt? Verlegen? Wil niet? Het is bang om me te beledigen?»
Ala (27), Editor:
"Ik heb een fantasie over seks in de beha. Hier is een banaal – verwijder alles, verlaat de beha en heb seks. Het lijkt dat?! Maar wat ik altijd van het vriendje hoor? «Je hebt een geweldige borst, wat ben je verlegen?»Ja, ik aarzel niet, ik heb zo’n fantasie!"
Vika (36), Accountant:
"Zodra een vriendin naar me keek en zegt: «Je hebt overgewicht! Hoe krijg je zo rustig en verander je liefhebbers? Aarzel niet om voor hen uit te kleden?»Wat zijn verlegen? Hij wilde me. Toen hij me naar bed leidde, zag hij wat ik heb. Ik zwijg op het strand. Er zijn tantes op me verschrikkelijke ogen kijken «.

RECHTSAF
DE LAATSTE

Men houdt ervan om haar benen te kussen, de ander sterft van tikken op dit moment. Mannen vermoeden allemaal anders. Er zijn toch degenen die een lange prelude nodig hebben. En oprechte gesprekken na. Dat is prima. Iedereen kan iemand vinden die opkomt. Mijn keuze – Snel, zonder Cunniling en vijftien centimeter.