Griekse term «polygamie» betekent een groot aantal huwelijk. Islam is het helderste voorbeeld van dit fenomeen – Bij aanhangers van deze religie is er een wettelijk recht om verschillende vrouwen tegelijk te hebben en een intieme relatie met hen aan te gaan wanneer het beslist.

In onze Society Polygamy – Synoniem voor oneerlijkheid, ontrouw en verraad, dus we zullen niet in gedachten houden van niet het aantal officiële vrouwen, en het aantal genitale partners van een man.

Talrijke studies worden gehouden op het onderwerp polygamie mannen, waarvan de resultaten aangeven dat mannen in het genetische niveau het verlangen naar een verscheidenheid hebben gelegd.

Als je naar het verhaal keert, waren de beroemdste geliefden precies mannen (laten we Kazanov, Napoleon, Marquis de Garda, Miguel de Mag – Hij is de literaire Don Juan, Sergey Yesenin en vele anderen).

Wetenschappelijk zicht op mannelijke polygamie

Wetenschappers uit verschillende industrieën besteden hun wetenschappelijke werken door mannelijke impermanence, door wetenschappelijk – polygamotia en tot een onbetwiste mening zijn nog niet gekomen. Historici worden geleid door voorbeelden uit de antieke wereld (sinds de oprichting van de samenleving en het primitieve systeem).

Maar het meest interessante gezichtspunt van biologen: zij geloven dat de polygamie van de mannen afkomstig is van de dierenwereld. Naar verluidt gedrag van een man beheert een promial hormoon arginine-vasopressin.

Wanneer een man met zijn partner problemen begint met relaties, duwt het schadelijke effect van dit hormoon hem om Passia te veranderen.

Psychologie op polygamie mannen

blauwe erectiepillen

Psychoanalytici stellen dat polygamie – Niet uitsluitend herenfuncties: om de relaties te behouden met verschillende partners kan een vrouw, omdat het van nature wordt gelegd.

De maatschappij dicteert, zodat deze opdringt, maar niet iedereen observeert moraliteit.

Een Amerikaanse psycholoog Andrew Smileler suggereerde dat in het proces van evolutie een man op zoek is naar een monogamie- en gezinsleven met zijn geliefden, en het feit dat hij weinig een vrouw heeft – Alleen een gevolg van zijn zoektocht naar de enige en unieke.

In het algemeen wordt vanuit het oogpunt van psychologen, de polygamie van mannen wordt genoemd:

  • Psychologische problemen in het gezin – Mannen zijn gemakkelijker te gaan «links» en troost een nieuwe vrouw dan om de relatie te achterhalen en met het oude te gaan;
  • Onderwijs – Een voorbeeld van een vader of het gebrek aan dergelijk kan een man leiden om de behoefte aan zelfbevestiging door een zwakke vloer te overtuigen.

Waarom een ​​man een kleine alleenstaande vrouw is: wat zegt de sociologie

Peilingen uitgevoerd door sociologen gaf een interessant resultaat: het bleek dat ze meestal die mannen veranderen wiens niveau IQ onder 110.

Vertegenwoordigers van sterke seks met hoge kamagra pil intellectuele indicatoren zijn monogamie-aanhangers in relaties.

Statistieken van Amerikaanse studies zeggen dat een beetje meer dan 70% van de mannen geen monotonie tolereert en niet erg vindt om een ​​intriges te beginnen met een behoorlijk onbekend meisje.

Is het mogelijk om deze indicator te geloven? Tenslotte, elk van de respondenten zegt dat het onmogelijk is om te controleren.